En podkast om hvordan døden former livet vårt og samfunnet. Hvor programleder Jeanett Andrea Søderstrøm snakker med fagfolk, helsepersonell, artister og etterlatte om hvordan vi lever, jobber og finner mening – i lys av døden. Selv om vi er kommet langt på vei når det gjelder større åpenhet om den, så er døden som tema på mange måter fortsatt tabu. Riktignok finnes det mange forståelige årsaker til det og de snakker vi også om i denne podkasten, men ett av hovedmålene med programmet er altså ...
…
continue reading
Bekreftet – en prat om kreft og sånn er en podcast for unge kreftrammede og pårørende. «Alle» kjenner noen som har kreft, men dette er ikke en podcast om sykdom. Bekreftet handler om unge mennesker som har en historie å fortelle. Det handler om å leve, her og nå. Podcasten er produsert av organisasjonen Ung Kreft.
…
continue reading
MSpodden er en podkast om livet med MS. Programleder Ole André Sivertsen intervjuer noen av landets fremste eksperter. Du som har MS eller kjenner noen med MS får informasjon, tips og råd om viktige temaer. Alle som intervjues i podkasten opptrer som uavhengige eksperter på sine fagområder. Podkasten er i regi av Biogen. MSpodden is a podcast about life with MS. The presenter, Ole André Sivertsen interviews some of Norway's leading experts. The podcast provides information, tips and advice a ...
…
continue reading

1
Pårørende og etterlatt som tenåring
1:03:50
1:03:50
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:03:50Da barndomsvennene Emma og Ragnhild vokste opp sammen, var vennskapet preget av utallige latterkramper, hytteturer og daglig skravling på skolebussen. Så dør moren til Emma, og begge foreldrene til Ragnhild. Vennskapet skulle nå vise seg å få en helt ny betydning... For mer informasjon, besøk ungkreft.no…
…
continue reading

1
Om dyrs lidelse og død for vår egen vinning – med filosof Espen Gamlund
1:19:43
1:19:43
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:19:43Selv om vegetarisk kosthold har blitt mye mer vanlig de siste 10–15 årene, er kjøttinntaket vårt fortsatt høyt. Bare i Norge spiser vi årlig rundt 75 kilo kjøtt per person og helsemyndighetene har lenge advart mot at vi spiser for mye kjøtt. Ikke bare fordi det kan være usunt for oss, men fordi det har store miljømessige konsekvenser. Samtidig er d…
…
continue reading

1
Karin Klouman om døden, vennskap og gode klemmer
16:53
16:53
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
16:53I sesong 6 av vår podkast Bekreftet er den røde tråden gjennom episodene at gjestene våre har skrevet en personlig tekst, hvor vi får et nært innblikk i deres tanker og refleksjoner. I vår aller siste episode for i år snakker vi med Karin Klouman, som har lest flere av tekstene skrevet av gjestene våre. Her forteller Karin om hvordan det var å lese…
…
continue reading
Dette er historien om Nima. Russegutten, som var med på hver eneste time moren hadde på sykehuset da hun fikk kreft, fikk lillebror i barnehagen før skolen startet, tok ansvar for alt og alle rundt seg. Viktig for denne historien, er også sykepleier Elisabeth. Verdens beste Elisabeth, kaller Nima henne. Hun som pleide moren hans da hun var kreftsyk…
…
continue reading
Hos Jonathan ligger det en dyp takknemlighet for at moren hans ble kreftfri. Det gikk bra, til slutt. Men han lurer på om de kan begynne å snakke litt om det som skjedde? Selv om det gikk bra? For han synes at det var, og er, ingen liten greie - det som skjedde. I denne episoden har Jonathan tatt med sin kreftfrie mor for den vanskelige, men veldig…
…
continue reading
På en tirsdag går Silje (25) til optiker. På torsdag er hun ferdig operert for en svulst i hjernen på 7x7 cm. Hun var 17 år da hun begynte å få flimring foran øynene. Prøvde å vifte bort fluer som stadig surret rundt henne, som ingen andre kunne se. Hun var også 17 år, første gang hun gikk til legen for å få hjelp. Det skulle gå fem år til med stad…
…
continue reading
Christoffer var 14, og i sitt livs beste form. Den raskeste i klassen. Kongen i gymtimene. Helt uslåelig. Da høsten kom, klarte han nesten ikke å sykle til skolen. Kondisjonen falt til et helt ugjenkjennelig nivå. Skoleveien, som han kjente så godt, og som han hadde syklet mange hundre ganger før. Han kollapset på bakken, og hev etter pusten. I dag…
…
continue reading
Martine var 15 år da hun fikk kreft. Når hun får diagnosen, begynner hun å skrive dagbok. Hun skriver om å ha spart håret nesten så langt at den etterlengtede lange fletten er innenfor rekkevidde, for så å miste alt sammen. Om å se at pappa besvimer på operasjonssalen like før hun skal få narkose og opereres. Om å kaste parykken fordi det klør så i…
…
continue reading
Helene Ragnhild hørte mannen og barna rydde opp etter middagen i etasjen under, mens hun satt i telefon med legen som hadde bedt henne om å ringe tilbake. Hør den kjente helseinfluenseren fortelle om øyeblikket da hun skjønte at noe var alvorlig galt - og om hvordan hun har brukt sin egen dyrekjøpte erfaring for å håndtere sjokket som rammet henne …
…
continue reading
Thomas var ute og feiret 30-årsdagen sammen med samboeren og venner, da han på vei fra do plutselig fikk et illebefinnende og falt om på det harde gulvet. Livet hans, som til da hadde handlet om utdannelse, familieliv med tvillinger, trening og en aktiv hverdag, handlet plutselig nå om å overleve. For mer informasjon, besøk ungkreft.no…
…
continue reading
Å være 19 år, og bære pappas kiste til graven. Det har Tommy opplevd. I "Brevet" forteller han om hvordan det var å være 17 år og ikke helt forstå hvor syk pappa var, fordi foreldrene ønsket å beskytte han. Om hvordan det var å høre pappa si "jeg elsker deg" for siste gang. Om å ta ansvar for hele familien, og gjøre alt for å fylle pappas sko. Mamm…
…
continue reading
"Du skal få oppleve å bli mamma, men vi vet ikke for hvor lenge". Det var beskjeden Silje fikk fra legene da det ble oppdaget at hun var alvorlig kreftsyk mens hun var gravid. Vi snakker med Silje om hvordan det har vært å leve med to så store livsforandringer på en gang, om vissheten om at hun må leve med dette resten av sitt liv, og å finne lyspu…
…
continue reading
Hver onsdag denne høsten slipper Ung Kreft en ny episode av podcasten vår «Bekreftet – en prat om kreft og sånn». Gjennom ni episoder får vi møte mennesker som har opplevd å få kreft, er pårørende, etterlatt eller overlevende. Alle gjestene i årets sesong har skrevet en personlig tekst fra livet sitt, som vi har vært så heldige å få lest opp av sku…
…
continue reading

1
Krig er forakt for alt liv – med Linn Stalsberg
1:32:13
1:32:13
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:32:13De aller, aller fleste mennesker har til felles å ville leve i fred og ønske seg fredelige oppvekstmiljø for barna sine. Er det ikke da rart at fred kommer så mye lengre ned på agendaen enn krig? At vi, mennesker og samfunn verden over, liksom er flinkere til å drive med krig enn med fred. Linn Stalsbergs siste bok KRIG ER FORAKT FOR LIV – et essay…
…
continue reading

1
I lys av Korona V – Selvmordsforebygging med professor i psykiatri Lars Mehlum
1:00:42
1:00:42
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:00:42Under pandemien ble det snakket mye om at man så en sterk økning i psykiske utfordringer, og mange mente vi trolig ville se en økning i selvmord senere, som følge av dette. Det ble rapportert om at flere ringte inn til hjelpetelefoner ila årene 2020 og 2021, og flere hjelpeinstanser innen psykisk helse fikk økt støtte for å imøtekomme behovet. To å…
…
continue reading
Over ti uker er gått siden hevnangrepene mot Gaza startet etter 7.oktober, og det vi har vært vitne til siden, og det vi vet er i ferd med å utfolde seg, med vår allierte USA bak rattet, er ikke til å holde ut. Dehumaniseringen, retorikken, rasismen, propagandaen, de åpenbare traumene som produseres hver dag og de ekstreme militære midlene er av en…
…
continue reading
Verden har gått av hengslene og i et slags forsøk på å ikke miste besinnelsen helt, skriver jeg hver eneste dag om det jeg føler, tenker, drømmer og observerer. I denne episoden deler jeg en av tekstene jeg nylig skrev – med tittelen "Det er rart med barn som sover". Fordi jeg konstant ser palestinske barn i mine egne og mine barn i bildene og vide…
…
continue reading
Å navigere i et nettverk av støtteordninger relatert til jobb, studier og privatøkonomi kan være krevende for MS-pasienter. Likevel er disse ordningene essensielle for å sikre best mulig tilrettelegging og å redusere stressmomenter. Derfor er det desto viktigere med god informasjon om hvilke ordninger som finnes og hvordan gå frem.I denne episoden …
…
continue reading

1
Om tuberkulose – med professor i medisinsk historie, Christoff Gradmann
44:14
44:14
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
44:14Da tuberkulose herjet Norge og Europa som verst på 1800-tallet, døde på det meste hver femte nordmann av sykdommen. Men det var ikke medisinering eller vaksinering som gjorde at vi fikk bukt med viruset, selv om undertegnedes generasjon husker BCG som en skremmende del av skolevaksineringen. I dag tenker de fleste i nord og vesten at tuberkulose hø…
…
continue reading

1
Status: Beklager stillheten, nytt innhold kommer snart!
2:14
2:14
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
2:14Som jeg har skrevet om på Instagram og Facebook har jeg måttet nedprioritere podkasten i en periode grunnet mye annen jobb, sykdomsperioder i heimen som har satt meg litt ut og så videre. Men nytt innhold er på vei og jeg takker som alltid for tålmodigheten! Ikke minst for heiaropene fra sidelinja og e-postene jeg mottar, dere gir meg masse vind i …
…
continue reading

1
Hvordan snakker man om døden (med barn)? – med Anna Fiske
54:36
54:36
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
54:36Da jeg fant ut at Anna Fiske snart skulle gi ut en bok om døden for barn i den populære "Hvordan-serien," kastet jeg meg over tastaturet og mailet henne en invitasjon til I lys av døden. Ikke bare har jeg vært fan av bøkene til Anna Fiske i flere år, jeg er i det siste blitt veldig opptatt av å finne svar og måter og svare på når sønnen min stiller…
…
continue reading

1
Om partnerdrap og tiltak for forebygging – med professor i rettsvitenskap Ragnhild Hennum
1:07:01
1:07:01
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:07:01Årlig drepes omkring seks til åtte mennesker av partneren eller ekspartneren sin i Norge, og de aller fleste av ofrene er kvinner. Tallet har vært stabilt i mange år, og i 2018 nedsatte regjeringen et partnerdrapsutvalg for å finne ut av hva som kan gjøres for å få drapstallet ned. I 2020 kom rapporten ut (tilgjengelig her) og i denne episoden snak…
…
continue reading

1
Om å miste broren sin til selvmord, om sjokket, savnet og sorgen – med Gunn Myrseth
1:29:56
1:29:56
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:29:56Da broren til Gunn tok livet sitt for fire år siden forstod hun absolutt ingenting og satt igjen med utallige spørsmål. I denne episoden deler Gunn sin historie om sorgen og savnet etter broren og om hvordan det har vært og er for henne å være nær etterlatt ved selvmord. I lys av døden podkast lages i samarbeid med radiOrakel 99,3 og tekniker i den…
…
continue reading

1
Om etterlatte ved selvmord, forebyggingsarbeid, følelser og kunsten å lytte – med generalsekretær Knut Harald Ulland fra foreningen LEVE
55:54
55:54
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
55:54Hvordan oppleves det å være nær etterlatt ved et selvmord? Hva trenger etterlatte mest av alt, og hvordan jobber LEVE for å støtte dem i prosessen? Hvor mye betyr økt åpenhet om selvmord i forebyggingsarbeidet, og hva sier selvmordsstatistikken oss om gutta, menn og følelser? Hvordan får vi flere til å åpne opp om det som er vanskelig og hva betyr …
…
continue reading
For nøyaktig ni år siden hadde Jeanett, programlederen av I lys av døden podkast, en spirituell opplevelse da hun lå på bakken i Wadi Rum-ørkenen i Jordan og så opp på den mektigste stjernehimmelen hun noensinne har sett. Hendelsen ga henne en sterkere dødsbevissthet enn den hun hadde hatt tidligere og endret på mye både i hodet og følelseslivet he…
…
continue reading

1
Runder av året med et hjertesukk om selvmord, mannsrollen og juletid ❤️
29:24
29:24
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
29:24En jeg kjente tok livet sitt i slutten av november og jeg ble hivd opp i en berg og dalbane av følelser. Det samme synes jeg (i mitt relativt nye alenemamma-liv) at julemåneden og det å runde av atter et år byr på, og i denne episoden deler jeg tanker og følelser fra de siste ukene. Navnene jeg bruker i episoden er fiktive, i hensyn til de berørte.…
…
continue reading

1
Brannulykker og brannsikkerhet – med Sigurd Folgerø Dalen
1:00:20
1:00:20
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:00:20Desember er høytid også for brannulykker og dødsbranner, så lite er viktigere enn et besøk av kommunikasjonssjefen i Oslo brann og redningsetat akkurat nå. I denne episoden lærer vi mer om brann og forebygging av brann, og er innom temaer som: Hvorfor desember – og vintermånedene generelt – er høytid for brann, hva som forårsaker flest branner og h…
…
continue reading

1
I lys av Korona IV – med professor i palliativ medisin Dagny Faksvåg Haugen
1:05:46
1:05:46
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:05:46Endelig en ny episode i miniserien "I lys av Korona!" Denne gang med fokus på hvordan nedstengingen av samfunnet og det strenge smittevernet under pandemien påvirket omsorgen for døende og deres pårørende. Gjest er seksjonsoverlege og professor Dagny Faksvåg Haugen, som deler funn fra en studie om nettopp dette temaet. Det er den fagfelte artikkele…
…
continue reading

1
Om Halloween, Allehelgen & De dødes dag (3/3) – med religionsviter Helene K. Næss
39:28
39:28
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
39:28I siste del av samtalen med religionsviter Helene K. Næss om markeringen av Halloween, Allehelgen og De dødes dag, snakker vi om hva den eldgamle norske tradisjonen med julebukk har å gjøre med hvorfor vår Halloween-feiring er så mye mer horror-preget enn for eksempel den i USA. Igjen kommer vi inn på hvor mye mørketida og kulda i nord har å si for…
…
continue reading

1
Om Halloween, Allehelgen & De dødes dag (2/3) – med religionsviter Helene K.Næss
39:34
39:34
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
39:34Hvorfor hedrer og feirer så mange de døde i månedsskiftet oktober/ november, og hvorfor ble gresskarlykter en greie? Hvilken rolle spilte Katolisismen for å fastsette ett tidspunkt for å hedre de døde til å gjelde verden over, og hvordan ser de på "den perioden alt dør i naturen på" i områder nærmere ekvator? Hvordan markerte nordmenn Allehelgens d…
…
continue reading

1
Om Halloween, Allehelgen & De dødes dag (1/3) – med religionsviter Helene K.Næss
43:47
43:47
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
43:47Hvordan ble Halloween en svær greie på såpass kort tid i Norge og andre vesteuropeiske land? Hva representerer det gigantiske engasjementet blant barn og unge for å kle seg ut som skumle skapninger og tvinge til seg godteri fra ukjente folk? Er Halloween her til lands nok et uttrykk for den ekstreme amerikaniseringen av kulturen vår, eller lå det e…
…
continue reading

1
Om dødfødsel, sorg og livet etterpå – med Elsbeth Monsen
1:01:40
1:01:40
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:01:40Da Elsbeth var 28 år var hun lykkelig nygift og nygravid. Men da hun var i sjette måned, gikk det en dag opp for henne at hun de siste dagene ikke hadde kjent spark i magen. Kort tid etter befant hun og ektemannen seg i en situasjon de aldri hadde forestilt seg å stå i, og Elsbeth måtte gjennom det noen hundre kvinner i Norge går gjennom årlig: Å f…
…
continue reading

1
Om kunsten i lys av døden – med fotograf Morten Krogvold
1:04:01
1:04:01
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:04:01Hele mitt voksne liv har jeg likt bildene til Morten Krogvold, men aller mest fascinert har jeg blitt av han som menneske og meningsbærer/filosof gjennom artikler jeg har lest om ham og radiointervjuer jeg har hørt. Morten har en helt egen interesse for det vakre med "det levde liv" og en stor lidenskap for melankolien. Han snakker engasjert og åpe…
…
continue reading

1
Om å drive et annerledes begravelsesbyrå (2/2) – med Pia Cyrén
49:51
49:51
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
49:51Hva er et eksempel på en annerledes gravferd og hvordan går Pia Cyrén frem – gründer bak og daglig leder av gravferdsbyrået Den siste reisen – når hun snakker med pårørende og planlegger deres aller kjæreste sin siste reise? Eller når hun snakker med folk som planlegger sin egen gravferd? Hva skjer med trenden om å gjøre om kremasjonsaske til en di…
…
continue reading

1
Om å starte og drive et annerledes begravelsesbyrå (1/2) – med Pia Cyrén
46:04
46:04
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
46:04For noen år tilbake ønsket en kollega og venn av Pia Cyrén å planlegge en litt annerledes gravferd, men opplevde at flere gravferdsbyråer ikke kom ham i møte. Alt som skjedde i prosessen, inkludert den fine seremonien Pias venn omsider fikk, inspirerte henne til å ta sats (i en alder av 45 år) og starte et eget byrå i en bransje hun hadde 0 arbeids…
…
continue reading

1
Legemedonasjon: Et historisk overblikk – med professor Christoph Gradmann
46:26
46:26
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
46:26Når begynte man å skjære i lik? Hvordan begynte man å bruke avdøde folks legemer til undervisning i anatomi? Hvordan fikk man tak i nok legemer til bruk i undervisning da medisinfaget vokste frem? Hva har vi lært av at medisinstudenter skjærer opp lik og studerer kroppens anatomi? Hva har klasse og rase betydd i denne sammenheng til nå? I denne epi…
…
continue reading

1
Arverett del II – spørrerunde med John Asland
47:50
47:50
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
47:50Kan man bli gjort arveløs? Hvordan kompenseres i arveoppgjøret når søskenflokken har opplevd stor ubalanse hva angår hjelp fra foreldrene opp igjennom? Kan jeg be min unge mor om å gi meg arven etter pappa nå? Hva skjer med avdødes sparing i fond etter hennes død? Hvordan be gjenlevende ektefelle om å forvalte arv til barna godt nok? Har jeg blitt …
…
continue reading

1
Arverett del I – med professor John Asland
43:23
43:23
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
43:23ARV er et tema mange er opptatt av i lys av døden, men også ett som mange synes det er vanskelig å snakke om før døden inntreffer i en familie. Ikke at folk flest nødvendigvis finner det enkelt å snakke om arv etter at døden inntreffer heller, men det er kanskje da flest etterlatte begynner å sette seg inn i temaer som arverett og uskifte, fordelin…
…
continue reading

1
Om å miste moren sin som barn og gjennomgå sorgen som voksen – med Synne Dyrdahl Wivesøll
59:04
59:04
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
59:04I denne episoden forteller min kloke venninne, Synne, om hvordan det var for henne å miste mammaen sin da hun var 7 år. Om hvordan livet ble etter at moren døde, hva Synne husker som viktig igjennom barndommen mtp. omsorg fra omgivelsene, og om hvordan savnet og sorgen slo til med full kraft da hun selv ble bonusmamma til en liten jente. Vi snakker…
…
continue reading

1
Hurra og endelig! I lys av døden starter opp igjen.
5:08
5:08
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
5:08Et aldri så lite jubelrop over at I lys av døden endelig relanseres etter å ha stått brakk i flere måneder. Her får du også informasjon om hva som venter deg i den første flunka nye episoden (som kommer i juni). Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
…
continue reading

1
Covid - 19 og MS – hva vet vi to år ut i pandemien?
14:41
14:41
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
14:41De siste årene har vi lært mye om korona og MS. Hva vet vi om konsekvensene av korona for personermed MS i dag som vi ikke visste i 2020? Har MS-pasienter større risiko for alvorlig sykdom ved Covid-19-smitte? Vi tar for oss valg av behandlingsmetoder, vaksinering og den siste forskningen rundt MS ogCovid-19. Med oss i studio har vi nevrolog og ove…
…
continue reading
MS-forbundet er en viktig stemme for alle som har MS, samt pårørende, helsepersonell og andre. Det handler om å være en støttespiller for den enkelte, om å samarbeide med politikere og myndigheter og om å delta i det offentlige ordskiftet. I denne episoden får du vite mer om MS-forbundets tanker og om organisasjonens arbeid med å løfte frem MS-sake…
…
continue reading
Hver dag fanger vi opp mengder av sanseinntrykk fra omgivelsene rundt oss. Vi ser, hører, lukter, kjenner berøring og balanserer. MS kan gi noen utfordringer med konsentrasjon, hukommelse og utmattelse. Ofte handler dette om hvor mye informasjon kroppen klarer å ta inn uten at det blir for mye. I denne episoden tar vi for oss MS- og kognisjon. Spes…
…
continue reading

1
Ung Kreft- rådet om å kjede seg på sykehus, sorg, sinte følelser, frykt for bakterier
1:12:15
1:12:15
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:12:15I panelet denne uken møter du Eva, Anette og Eivind som gir gode råd basert på egne erfaringer som kreftrammet og pårørende.
…
continue reading

1
Ung Kreft rådet om helseangst, å bli kreftfri, pårørende til pårørende og senskader.
1:03:29
1:03:29
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:03:29I panelet denne uken treffer du Asgeir, Jørgen, Marthe og Vilde som gir gode råd basert på egne erfaringer som tidligere kreftrammet, pårørende, etterlatt og en som lever med senskader.
…
continue reading

1
Ung Kreft- rådet om sex, selvtillit og velmente råd
52:31
52:31
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
52:31I denne episoden møter du våre gode hjelpere Rebekka, Gunhild og Marie. Hun ene er sexolog, og bruker også denne kompetansen inn i episoden om sex, selvtillit og velmente råd.
…
continue reading

1
Ungkreft-rådet om negative tanker, senskader og begravelser
1:16:13
1:16:13
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:16:13I rådet denne uken møter du Martine, Camilla og Mari som alle har blitt rammet av kreft i ung alder.
…
continue reading

1
Ung Kreft-rådet om dating, jobb og dårlig samvittighet.
1:18:40
1:18:40
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:18:40I panelet denne uken møter du Emely, Idunn og Ina med mye livserfaring som både pårørende, etterlatt og tidligere kreftrammet. Sammen gir de deg gode råd om dating, jobb og dårlig samvittighet.
…
continue reading

1
Ung Kreft-rådet om vonde følelser, venner og dating
51:53
51:53
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
51:53I panelet denne uken møter du Olav, Line og Marthe, som er henholdsvis kreftrammet, pårørende og etterlatt. Sammen gir de råd om dating, hvordan man kan få venner som voksen, og om hvordan man kan håndtere vonde følelser på en god måte
…
continue reading

1
Ung Kreft-rådet om uhelbredelig kreft, snakke om kreften på vors og utseende og selvbilde
1:02:09
1:02:09
Play later
Play later
Lists
Like
Liked
1:02:09I panelet møter du Marthe, Thea og Christine som gir gode råd basert på egne erfaringer som pårørende og tidligere kreftrammet. De snakker om hvordan leve et godt liv med uhelbredelig kreft, hvordan snakke om kreften på vors, akseptere kropp og utseende.
…
continue reading